Duitse auto kopen? Bij AWB hoeft u zich nergens zorgen over te maken

Een Duitse auto kopen kan veel voordelen met zich meebrengen. Toch komt er heel wat kijken bij het kopen van een Duitse auto. Hier lichten wij u in over wat u kunt verwachten bij het importeren van zo’n auto uit Duitsland, en wat de gemakken zijn als u die import uitbesteedt aan AWB bv.


De homologatie van uw auto is bij ons in goede handen

De homologatie van een auto betekent dat er wordt gekeken of een voertuig of onderdeel daarvan voldoet aan alle Europese technische en administratieve eisen. Elk voertuig en onderdeel dat nieuw is, verbouwd of geïmporteerd wordt uit het buitenland moet gehomologeerd worden. Bij AWB bv kunnen we u daar gelukkig bij helpen.


Ombouw tot lichte vracht in Limburg: AWB doet het voor u van A tot Z

Onze ombouw tot lichte vracht te Limburg kan uw redding betekenen wanneer u met uw wagen veel moet vervoeren, maar deze zich daar niet toe leent. Niet alleen zorgen wij ervoor dat uw auto praktisch ingedeeld en omgebouwd wordt tot een ruimere variant, maar ook dat u de fiscale voordelen van een lichte vrachtwagen geniet. Klinkt als muziek in de oren? Hier leest u hoe we in onze werkplaats te Limburg uw auto ombouwen tot lichte vracht.

Ombouw naar lichte vracht verleent u fiscale voordelen

Ombouw naar lichte vracht van uw wagen is de ideale oplossing wanneer u ondernemer of eigenaar van een klein bouwbedrijfje bent en de ruimte nodig heeft om spullen te vervoerenAWB bouwt uw voertuig volgens de voorschriften om tot lichte vracht, zodat u met uw wagen alle fiscale voordelen daarvan geniet. Hier leest u hoe we dat precies doen.

Een auto importeren hoeft niet veel (moeite) te kosten bij AWB

Een auto importeren is, ondanks het vrije verkeer van goederen in Europa, niet altijd even evident. Er komt heel wat bij kijken en in elk land zijn de regels net een beetje anders. Om een administratieve rompslomp en kostelijke fouten te vermijden kunt u nu beroep doen op AWB: wij importeren uw auto probleemloos, zodat u alles uit handen kunt geven en alleen maar hoeft te genieten van uw nieuwe aanwinst. 

Homologatie van uw aanhangwagen? Wij nemen het van u over

Een aanhangwagen, iedereen kent het wel, zo een simpel karretje dat u achter uw wagen hangt en gebruikt voor allerhande klusjes. Wanneer u rondkijkt op een containerpark ziet u af en toe nog wel eens zo’n gammele aanhangwagen, helemaal zelf in elkaar geknutseld. Tegenwoordig bestaan er duidelijke richtlijnen en wetgeving omtrent aanhangwagens om zo de veiligheid op de weg te garanderen. AWB bv, uw partner in homologatie, geeft u een klare kijk op de hedendaagse wetgeving en maakt uw aanhangwagen op maat van uw noden!

Lichte vracht met dubbele cabine? AWB bouwt uw voertuig om

Steeds vaker opteren zowel professionelen als particulieren voor lichte vracht voertuigen. Deze voertuigen zijn vooral handig in gebruik dankzij hun grote laadruimte. Ze kunnen voor allerhande klussen worden aangewend. Toch is dit niet het enige voordeel. Op fiscaal vlak is een lichte vracht auto ook zeer voordelig. Wij zijn uw partner in de ombouw naar lichte vracht.

Uw auto importeren uit Duitsland? Snel en correct met AWB bv

Jaarlijks komen er steeds meer auto’s bij op de Belgische snelwegen. Van de meest simpele modellen tot prachtige luxewagens, er bestaat voor ieder wat wils op maat van ieder zijn portemonnee.

Buitenlandse wagens homologeren? AWB ontzorgt u van A tot Z

Voor de aankoop van een nieuwe wagen gaat u niet over één nacht ijs. Het is belangrijk altijd goed af te wegen wat uw noden en wensen zijn alvorens u op zoek gaat naar een nieuwe wagen. Eenmaal uw droomwagen gevonden, vergelijkt u verschillende autohandelaars om zo de beste deal te sluiten. Maar heeft u ook al eens verder gekeken dan onze landsgrenzen?

Uw droomwagen met lichte vracht binnen handbereik

AWB bv, uw Limburgse partner met reeds 26 jaar ervaring in het ombouwen van voertuigen naar lichte vracht. Samen met u rijden wij de toekomst tegemoet!