BEDRIJFSINFORMATIE

Maatschappelijke zetel: Haltstraat 57 / Nolimpark, 3900 Overpelt - Tel.: 011 66 70 19

Een professioneel team met meer dan 26 jaar ervaring.
AWB denkt met u mee! Samen met de klant streven wij naar perfectie.

André Wagenbouw Balen N.V. (AWB N.V.) is eind jaren ‘80 opgericht met als activiteit de renovatie en herstelling van opleggers. Door verandering van de wettelijke maatvoering in die tijd konden we ook aanpassingen uitvoeren. Bijvoorbeeld verlengen en verbreden van de laadvloer of aanpassen van de achterzijde voor de voorziening voor een meeneemheftruck. Omdat er bij dit soort aanpassingen van het origineel niet veel meer overbleef dan de langsliggers en het assenstel en omdat de vraag van onze tevreden klanten steeds groter werd, besloten we onder eigen naam volledig nieuwe opleggers te gaan bouwen.

De eerste locatie werd door de stijgende vraag naar onze nieuwbouwprojecten al snel te klein en in 1999 verhuisden we van Balen naar ons huidige productieadres op het Nolimpark in Overpelt. Daar beschikken we over een overdekte werkplaats van meer dan 4.000 m², een eigen magazijn met een breed gamma aan diverse onderdelen, een remmentestbank, een spuitcabine en een zandstraalcabine.

In 2015 is de werkplaats uitgebreid met 2.500 m² en sindsdien produceren wij alles in eigen atelier. Dit geeft ons de mogelijkheid om alle werken zeer kort op te volgen en u continu een maximumkwaliteit te garanderen.

Naast renovatie en herstelling van opleggers is André Wagenbouw Balen N.V. ook al meerdere jaren een COP-erkend constructeur. Samen met u zullen wij op zoek gaan naar de meest geschikte transport benodigdheid en streven wij om een kwaliteitsvol product af te leveren dat gebouwd is volgens de Europese wetgeving 2007/46/EG.

Wij gaan elke dag voor de hoogste kwaliteit!